Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Tilburg Trappers blijft bovenaan na verlies Halle

TILBURG – Na het verlies van Saale Bulls Halle is koploper Tilburg Trappers zeker van de eerste plaats. Tilburg Trappers dat zelf afgelopen zondag met 5-7 won van Füchse Duisburg is nu niet meer in te halen.

Zelf wist Tilburg Trappers zondag in een spannende wedstrijd te winnen uit bij Füchse Duisburg. Nadat er een 0-3 voorsprong voor de Trappers door Füchse Duisburg werd ingelopen tot 3-3, kwamen de Tilburgers op een 3-5 voorsprong.

Deze voorsprong werd echter binnen 5 minuten weer weggegeven en zo stond er 5-5 op het scorebord. Uiteindelijk wisten de Trappers toch te winnen met 5-7.

Door de overwinning van zondag en het 3-2 verlies van Saale Bulls Halle tegen Hannover Indians van afgelopen dinsdagavond is Tilburg Trappers nu zeker van de eerste plaats. Dat betekent dat de Tilburgers als nummer één de play-offs in gaan.

Door deze prestatie hebben de ijshockeyers in alle rondes thuisvoordeel. De eerste en de derde wedstrijd mogen de Trappers daarom in eigen huis afwerken. De ploeg die als eerste drie wedstrijden weet te winnen plaatst zich voor de volgende ronde.

Omroep Tilburg