Almost Cocker geeft laatste concert Rewind-Backstage

De lokale Joe Cocker Tribute Band ‘Almost Cocker’ zal op vrijdag 28 juni het laatste Rewind-Backstage concert verzorgen.

Almost Cocker brengt een eerbetoon aan Joe Cocker. Ze brengen dan een doorsnee uit het rijke repertoire van de carrière van Joe. Die schotelen ze ook met dezelfde intensiteit aan het publiek voor. Rauw, met passie en zonder compromis. Al met al komen bekende en minder bekende hoogtepunten voorbij. Van ingetogen ballad tot knallende rock. Het enthousiasme spat dan ook van het podium. Je wordt meegesleept, of je wil of niet. De muzikanten van de band kennen het podium immers op hun duimpje. Daarnaast beheersen ze hun instrumenten en stemmen tot in de perfectie. Er gebeurt kortom veel op de bühne. Je komt dus ogen en oren tekort!

Almost Cocker is: Hans Verhoeckx drums, JW de Kort bas, Huub van Schooneveld gitaar, Ferdy de Jonge toetsen Filip Broeders altsax, baritonsax, Bob van Etten trompet, Hann van Bedaf tenorsax, Nathalie Elshout vocals, Anja Rossingh vocals, Dré van den Bosch vocals

De toegang is gratis en bovendien zorgt Rewind voor een gratis barbecue!

Praktische info

Entree via ingang aan Reeshofweg 55. NS Station Reeshof op 10 minuten lopen. Buslijnen 3 en 4 stoppen voor de deur (halte Koolhovenlaan). Bewaakte stalling voor fiets (privé) via ingang Zuilichemstraat (zijstraat Koolhovenlaan). Parkeren auto’s langs de Reeshofweg. Vliegveld ‘om de hoek’. Volg in alle gevallen de bewegwijzering. Gratis entree, gratis bbq. Aanvang: 19.30 uur, einde: 22.00 uur.

Kees-Luc Simons