‘MAF-jongeren’ druk in de weer met Winterhart

Bijna iedereen is wel eens een keer naar een musical geweest. Dat is ook niet zo verwonderlijk, als je ziet hoeveel muziektheater er tegenwoordig op de planken wordt gebracht. Maar al die acteurs, die moeten ergens vandaan komen. Natuurlijk, er zijn genoeg opleidingen, ook in Tilburg, waarmee je in het musicalwereldje terecht kunt komen. Maar…

Bijna iedereen is wel eens een keer naar een musical geweest. Dat is ook niet zo verwonderlijk, als je ziet hoeveel muziektheater er tegenwoordig op de planken wordt gebracht. Maar al die acteurs, die moeten ergens vandaan komen.

Natuurlijk, er zijn genoeg opleidingen, ook in Tilburg, waarmee je in het musicalwereldje terecht kunt komen. Maar ook als je nog te jong bent voor de hogeschool, is het fijn als je je talenten ergens kunt ontwikkelen.

Bij de MusicAll Factory (MAF) van het Factorium kan dat. Zowel jongeren als volwassenen zijn druk in de weer met dans, acteren en zang en dat moet dan natuurlijk leiden tot een voorstelling. Zo was de jongerentak de afgelopen tijd druk bezig met ‘Winterhart’.

Omroep Tilburg