Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

CulTuur – Seizoen 11, aflevering 15

Deze week in CulTuur moedigen we de deelnemers aan van de Noord- Brabantse voorronde van Kunstbende, een wedstrijd voor jong creatief talent. Op deze dag lieten tientallen deelnemers in Poppodium 013 zien wat ze in huis hadden op het gebied van muziek, DJ, taal, theater, fashion, expositie en film. Tilburg werd zowel vertegenwoordigd in de winnaars als de jurypanels.

Daarnaast bezoeken we wat eerst een leegstaand winkelpand was, maar nu de tijdelijke werkplaats van kunstenaar Rick van Strien. Hij is de eerste van de serie kunstenaars die elk een maand zullen resideren op het Stadhuisplein. Door het gesprek aan te gaan met het Tilburgse winkelpubliek, is hij in staat een kleurenpalet te schetsen van onze stad.

#OmroepTilburg #Tilburg #CulTuur #Kunst #Kleur #RickvanStrien #AteliersTilburg #Residentie #Stadhuisplein #Kunstbende #Wedstrijd #HaalEruitWieErinZit #Poppodium #013 #Muziek #Expo #Film

Omroep Tilburg is de lokale omroep van Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel. We doen verslag van activiteiten en actualiteiten in de stad en brengen daarnaast programma’s over onderwerpen die in onze stad spelen.

Volg, Like en bekijk ons op:
Website: http://www.omroeptilburg.nl
Facebook: http://www.facebook.com/omroeptilburg
Twitter: http://www.twitter.com/omroeptilburg
YouTube: http://www.youtube.com/user/omroeptilburg
Instagram: http://www.instagram.com/omroeptilburg

Contact ons op:
Tel: 013 544 5371
Email: redactie@omroeptilburg.nl

Omroep Tilburg