Willem II verslaat amateurs van CSV Apeldoorn

Apeldoorn – Waar Willem II zich in het verleden wel eens liet verrassen door een amateurclub in de KNVB Beker, liet het zich woensdagavond 20 september niet verrassen door de amateurs van CSV Apeldoorn.

De wedstrijd werd gespeeld op het terrein van de club uit Apeldoorn, een duel waarbij Willem II-verdediger Job van der Linden terugkeerde naar zijn geboorteplaats.

Vlak voor rust scoorde Willem II twee keer via Ben Rienstra en Kostas Tsimikas om zo met een 0-2 voorsprong te gaan rusten. Na rust scoorde Tsimikas de 0-3 en maakte spits Fran Sol de 0-4 om daarmee het duel op slot te gooien.

Via Sander Krijns en Steven van Es werd de eer voor de Apeldoornse amateurclub gered en werd 2-4 de eindstand. Hierdoor komen de Tricolores voor het eerst in twee seizoenen weer voorbij de eerste ronde van de KNVB Beker.