Tilburg Trappers wint opnieuw van IceFighters Leipzig

LEIPZIG – Na eerder dit seizoen al vier overwinningen te hebben geboekt, wist Tilburg Trappers zondag opnieuw te winnen van IceFighters Leipzig. In Duitsland werd het 2-3 in het voordeel van de Tilburgers.

Pas laat in de wedstrijd valt het eerste doelpunt. In de 37ste minuut maakt Mickey Bastings er op aangeven van Jordy van Oorschot 0-1 van, daarna valt al snel de 0-2. Terwijl Leipzig met een man minder op het ijs staat, maakt Mitch Bruijsten er 0-2 van in het voordeel van de Trappers.

Aan het begin van de derde periode komen de Duitsers terug. Al na 21 seconden maakt Leipzig de 1-2. Tegen het einde van de wedstrijd valt zelfs de gelijkmaker voor de IceFighters.

De laatste minuten blijft het lang gelijk tot in de extra tijd van de wedstrijd Nardo Nagtzaam de wedstrijd beslist en de eindstand bepaalt op 2-3 voor Tilburg Trappers. De Tilburgers spelen nog twee wedstrijden in de Meisterrunde: vrijdag tegen Hannover Indians en zondag tegen Saale Bulls Halle.