Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

New York Round Midnight swingt in Theaters Tilburg

In de jaren twintig en dertig telde je als club pas mee als je een goede jazzband op het podium had staan. En eigenlijk is dat nog steeds zo. Daarom staat New York Round Midnight 15 maart in Theaters Tilburg om je terug te voeren naar die heerlijke tijd.

Niet flirten, niet dronken worden, je schoenen poetsen en altijd doorspelen: dat waren de gouden regels voor muzikanten in de clubs van Harlem. Bijna niemand die zich eraan hield, maar dat maakte niet uit. Terwijl alcohol officieel verboden was, bloeide het nachtleven als nooit tevoren.

New York Round Midnight is één van de grootste jazzproducties van dit moment en zeer geschikt voor de theaterbezoeker met een brede smaak, met name voor de liefhebber van livemuziek met een theaterelement. De muziekvoorstelling Swingin’ Harlem neemt je mee diep in de nachtclubs van de New Yorkse wijk Harlem, waar jazz de belangrijkste bijzaak van het leven was.

Theaters Tilburg | do 15 maart | 20.30 uur | Kijk hier voor meer informatie www.theaterstilburg.nl                  Fotocredit: Edu Calicher

Omroep Tilburg