Speelschema Willem II bekend: Eredivisierentree in de Kuip en laatste wedstrijd tegen NAC

De sfeeractie voor de wedstrijd tegen Roda JC (foto: Geert van Erven)

Het speelschema van Willem II is voor een deel bekendgemaakt. De speeldata voor de wedstrijden in de eerste helft van het seizoen staan online, maar kunnen nog wel veranderen. Het gaat namelijk nog om een conceptprogramma.

Voor nu beginnen de Tricolores op 10 augustus met een lastige uitwedstrijd tegen Feyenoord. Een week later speelt de ploeg de eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen Go Ahead Eagles. Wanneer het speelschema voor Willem II blijft zoals hij nu is, wordt de laatste wedstrijd een bijzondere: uit bij rivaal NAC.

Andere bijzondere wedstrijden

Op zaterdag 28 september komt landskampioen PSV langs in Tilburg. Zo’n twee maanden later is het tijd voor de eerste Brabantse Derby van het seizoen, want dan ontvangen de Tricolores NAC. De weekenden voor de tweede seizoenshelft zijn al wel bekend, maar de exacte data nog niet. In de week van 13 april komt Ajax op bezoek. Feyenoord reist net na de winterstop af naar het Koning Willem II stadion.

Onder voorbehoud

Maar zoals eerder gezegd, kunnen er nog wijzigingen plaatsvinden. Het Eredivisieprogramma wordt namelijk afgestemd op Europese wedstrijden. Wanneer de speeldata hiervan bekend zijn, kan er hier en daar nog wat geschoven worden. Later in het seizoen wordt steeds weer gekeken of er veranderingen nodig zijn, zo ook in het speelschema van Willem II.

Kijk hier voor het volledige schema van Willem II.

LEES OOK:
Tilburg ontploft na promotie van Willem II
Willem II schrijft historie: alle seizoenkaarten voor volgend jaar uitverkocht

Pieter Soethout