Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Rugby kijken met rugbyers

Tilburg – Op zaterdag 3 februari 2018 is er bij Rugby Club Tilburg een speciale middag om gezamenlijk de Six Nations te kijken. De Six Nations is een groot rugbytoernooi waarbij zes landen strijden om de trofee. En wat is er nou leuker dan rugby kijken met rugbyers? Niet alleen zijn rugbyers van nature gezelschapsdieren maar ze kunnen jou of je kind bij uitstek van uitleg voorzien over de wedstrijd en de sport.

De deuren openen om 14.30 uur. Om 15.15 begint de eerste wedstrijd, Wales – Schotland, die live te volgen is op groot scherm. Vervolgens start om 17.45 uur de volgende wedstrijd, Frankrijk – Ierland. Tijdens deze zaterdag zijn er hapjes in de stijl van het toernooi. Daarnaast kan iedereen een daghap krijgen bij een cateraar. Iedereen is welkom om de wedstrijd in een unieke sfeer te komen kijken.

De Six Nations is het belangrijkste rugbytoernooi op het noordelijk halfrond. De deelnemers zijn het Engelse rugbyteam, het Franse rugbyteam, het Ierse rugbyteam, het Welshe rugbyteam, het Schotse rugbyteam en het Italiaanse rugbyteam. Vorig jaar ging Engeland er met de titel vandoor.

Vanaf 14.30 uur is iedereen welkom bij Rugby Club Tilburg, Bredaseweg 560, Tilburg.

foto: Paul’s Rugby Pics / Paul Havekes

Omroep Tilburg