Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 5 2018

De Vacaturebank vrijwilligerswerk staat nog niet online. Vanwege de overgang naar een nieuw systeem is de digitale vacaturebank eind vorig jaar op slot gegaan. Helaas is meer tijd nodig om de vacaturebank toegankelijk en zichtbaar op www.vrijwilligerstilburg.nl te krijgen dan gedacht. Steunpunt Vrijwilligerswerk biedt excuses voor de vertraging en het ongemak. Ze verwachten dat de vacaturebank begin februari weer online staat. In de tussentijd bieden ze je graag de volgende oplossing(en):

Op zoek naar vrijwilligerswerk? Heel fijn! Je bent van harte welkom voor een persoonlijk gesprekje bij één van de Steunpunten Vrijwilligerswerk in de wijk. Samen gaan het Steunpunt en jij op zoek naar passende vacatures. Kijk voor de contactgegevens op de website of bel met het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Vacature aanmelden: Organisaties kunnen bij één van de Steunpunten Vrijwilligerswerk in de wijk vrijwilligersvacatures aanmelden. Kijk voor de contactgegevens op de website of bel met het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Vrijwilligersmarkt: Save the date: 22 maart, 15.00 tot 19.00 uur. Dan is er namelijk een grote vrijwilligersmarkt bij Avans Hogeschool, aan de Professor Cobbenhagenlaan 13 te Tilburg. Er zullen zo’n 40 organisaties aanwezig zijn, die staan te popelen om met jou in gesprek te gaan. Aanmelden kan op www.vrijwilligerstilburg.nl.

Omroep Tilburg