Comeback SV Reeshof in en tegen Chaam

Chaam – Afgelopen zondag 24 september ging SV Reeshof op bezoek bij de voetballers van Chaam. Het werd een miraculeuze wedstrijd.

Chaam stond op een 2-0 voorsprong en met nog maar 20 minuten te gaan leek er voor hen niets aan de hand. Daarna toonde de Tilburgse club veerkracht en wist het binnen een paar minuten een 2-0 achterstand goed te maken en op een 2-4 voorsprong te komen.

Door de overwinning van de ploeg uit de Reeshof staan zij op doelsaldo op de vierde plek. De lijst wordt aangevoerd door Jong Brabant uit Berkel-Enschot. Op plek 2 en 3 staan HHC’09 uit Heusden en Audacia uit Moergestel.

Voor volgende week staat voor Reeshof de derby tegen TSV Gudok op het programma die op het terrein van SV Reeshof wordt gespeeld.