Vacatures ContourdeTwern | week 51 2017

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Fijne feestdagen!

Normaal gesproken vindt u op deze plek vrijwilligersvacatures, maar dit keer heeft ContourdeTwern nieuws voor u over de Vacaturebank op hun website.

Allereerst wil ContourdeTwern echter iedereen gezellige feestdagen wensen en een gelukkig en gezond nieuwjaar. Maak er iets moois van in 2018. De organisatie staat in ieder geval weer voor u klaar!

Nieuws: Vacaturebank op slot

De Vacaturebank op de website gaat tijdelijk op slot, de plek waar u vacatures vindt voor vrijwilligers, die geplaatst zijn door ContourdeTwern of externe organisaties.

Per 22 december gaat de Vacaturebank tijdelijk op slot ten behoeve van het overzetten naar een nieuw programma. Vanaf dan kan niemand vacatures aanpassen of erop reageren.

De Vacaturebank blijft wel zichtbaar, maar u kunt niet meer inloggen. Als u nog contact hebt gehad met ContourdeTwern of met de Vacaturebank, dan zetten ze uw contactgegevens over.

Ze zetten alle vacatures over die zijn aangemeld of geüpdatet in 2017. Die met een wijzigingsdatum van voor 2017 vervallen.

De nieuwe inloggegevens voor de nieuwe Vacaturebank worden vanaf 2 januari verstrekt. Afhankelijk van de gemeente/locatie zijn vanaf 2 januari de medewerkers van ContourdeTwern present om vrijwilligers en vacatures te matchen.

Omroep Tilburg