Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 49 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Fietsles geven

Fietsen is niet vanzelfsprekend voor iedereen. Vind jij het leuk om mannen en vrouwen te leren fietsen, ben je geduldig en kun je goed meelopen naast de fiets? Neem dan contact op: shirleyvandenbroek@contourdetwern.nl.

 

‘Groene vingers’ gezocht

Basisschool Driecant JLS in de Reeshof zoekt een enthousiaste vrijwilliger die graag buiten werkt. Iets voor jou? De schoolkinderen zullen je dankbaar zijn; zij spelen graag in de tuin! Je werkt in een leuk team waar ook tijd is voor een kopje koffie en een praatje. De VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) die nodig is, wordt uiteraard vergoed. Neem vooral contact op voor meer info en antwoorden op je vragen. Dit kan per mail: dimitri.leijten@janligthart.nl.

 

Administratief ondersteuner

Ben jij die bezige bij die gemakkelijk schakelt tussen mail, administratieve activiteiten en telefoon? Dan zoekt Stichting Stadstuin Theresia jou! Je gaat werken in het beheerteam waar een goede sfeer heerst en prettig wordt samengewerkt. Interesse om kennis te maken? Bel 013 590 70 30 of mail info@stadstuintheresia.nl.

 

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Loop dan gerust eens binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg