Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 36 2019

Vaak heeft ContourdeTwern – Steunpunt Vrijwilligerswerk mooie vacatures voor vrijwilligers, bekijk dus hier de lijst van week 36 van 2019.

Quiet Community

Samen met sponsoren en vrijwilligers verzacht de QuietCommunity de armoede in onze stad. Draag jij dit initiatief ook een warm hart toe? Meld je dan aan als vrijwilliger. René Verhoeven vertelt je maar al te graag meer over de mogelijkheden; rene@quiet.nl

Krachten voor bij het overblijven

De scholen zijn weer begonnen. Ze zoeken dan ook krachten voor bij het overblijven; om ervoor te zorgen dat de kinderen tijdens de pauze ’s middags of na school fijn kunnen spelen. Heb je affiniteit met kinderen en kun je goed overzicht bewaren? Informeer dan eens bij een van de volgende scholen naar de mogelijkheden. De Vuurvogel info@obsdevuurvogel.nl, Bibit obs.bibit@opmaat-scholen.nl en Brood en Spelen werken@broodspelen.nl

Katholieke Bond Ouderen Stokhasselt

Bij KBO Stokhasselt staat ontmoeten en ontspannen voorop. Regelmatig heeft KBO dan ook activiteiten. Om de leden daarvan op de hoogte te houden, zoeken ze vrijwilligers die maandelijks een nieuwsbrief willen schrijven. Ook voor het bijhouden van de administratie zoekt KBO uitbreiding. Wil je meer weten, neem dan contact op met Kees Janssens; 06-47550912.

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en veel andere vacatures kijk je op hun site. Heb je liever persoonlijk contact? Loop dan binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op die site voor adressen en openingstijden of bel naar het AdviesPunt (013)5498646.

Kees-Luc Simons