Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 34 2019

Vaak heeft ContourdeTwern – Steunpunt Vrijwilligerswerk mooie vacatures voor vrijwilligers. Bekijk dus hier de lijst van deze week.

Boekvervoerder

Books 4 Life zoekt een vrijwilliger voor de boeken die geschonken zijn. Hij of zij vervoert deze ook naar markten. Heb jij een aantal keren per maand tijd om te rijden en beschik je over een flinke (bestel)auto? Neem dan contact op met Jacques Buijssen, (06) 53 88 97 40.

SchuldenVrijMaatje

Als SchuldenVrijMaatje bij De Vonk loop je mee met een persoon of een gezin. Die persoon of dat gezin is immers eerst door schuldhulpverlening aangedragen. Je bemoedigt en ondersteunt, en helpt met budgetteren. Maar ook neem je de post door, en hoor je problemen aan. Tevens ga je dan samen op zoek naar oplossingen. Stuur een mail naar Marja Wittenbols, m.wittenbols@de-vonk.nu.

Regionaal secretaris

Als secretaris van Stichting Humanistische Uitvaartbegeleiding Brabant ben je lid van het dagelijks bestuur. Ook ondersteun je de interne organisatie van de regionale werkgroep Brabant. Tevens ben je betrokken bij de voorbereiding en uitvoering van vergaderingen en besluitvorming. Neem voor meer informatie contact op met Rudy Snel, (06) 22 08 27 39.

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op hun site. Heb je liever persoonlijk contact? Loop dan binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op die site voor adressen en openingstijden of bel naar het AdviesPunt (013) 549 86 46.

Kees-Luc Simons