Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 23 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Kindertelefoon

Kinderen en jongeren van 8 tot 18 jaar die in vertrouwen willen praten over een probleem, verliefdheid, pesten of problemen thuis, kunnen terecht bij de Kindertelefoon. Wil jij gastlessen verzorgen of een luisterend oor bieden als vrijwilliger? Je kunt voor meer info of bij vragen gerust een mailtje sturen: tilburg@kindertelefoon.nl.

Wereldwinkel

In de Wereldwinkel gaan commercie en idealen hand in hand. De Wereldwinkel verkoopt originele cadeaus en (h)eerlijke levensmiddelen uit andere culturen. De producten zijn gemaakt met respect voor mens en milieu. De winkel in het centrum van Tilburg zoekt vrijwilligers voor de PR, winkel en het bestuur. Enthousiast? Mail dan naar wwtilburg@hetnet.nl.

 

 

Stadstuinderij Piushaven

De Stadstuinderij Piushaven is een tuin waar vrijwilligers samen biologische groenten verbouwen. Hier is het goed toeven voor plant, dier en mens. Wil je (leren) tuinieren, groenten verkopen of de sociale media beheren? Kom eens langs of bel Matthijs: 06 109 95 522.

 

 

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Toch liever persoonlijk contact? Loop dan binnen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in jouw wijk. Kijk op de website voor adressen en openingstijden of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46. Je bent van harte welkom!

Omroep Tilburg