Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Factorium lanceert ‘Juni Musical Maand’ in Tilburg

Tilburg – ‘Juni Musical Maand’ is een spiksplinternieuw dertig dagen tellend musicalprogramma van eigen fabricaat. Een hele maand gevuld met bijzondere musicalmomenten waarin talenten optreden.

Het Factorium organiseert een maandprogramma met eindvoorstellingen van de MusicAllFactory, met maar liefst vijf nieuwe musicalshows van Musical4U, en last but not least een waanzinnig gastoptreden van toptalenten van de MusicAllFactory tijdens de Summer Sing Along van de Nederlandse Musical Dagen.

Op vrijdag 15, zaterdag 16 en zondag 17 juni zie je ‘Voor de Show’; de afstudeervoorstelling van de vierdejaars studenten van deMusicAllFactory (MAF)! Met ondersteuning van de eerste-, tweede- en derdejaars brengen de vierdejaars studenten van de MusicAllFactory stukken uit bekende musicals. Je ziet de volgende vierdejaars studenten: Christine Cacciapaglia – van Asselt, Diede Timmers, Dorine Heijltjes, Edo Luijten, Eva-Marijn de Vries, Hugo Buylinckx en Peun Akkers.

De spanning stijgt… want voor hen is dit de laatste keer dat ze in het Factorium Theater zullen schitteren voordat ze de volgende stappen zetten in de musicalwereld. De inmiddels bekende musicalsterren Freek Bartels, Brigitte Heitzer en Terence van der Loo gingen hun voor.

Voor het complete overzicht van Juni Musical Maand kun je kijken op www.factorium.nl

fotocredit: Bas Haans

Omroep Tilburg