Vacatures ContourdeTwern | week 20 2019

Help een andere opvoeder
Heb jij ervaring met opgroeiende kinderen? Help dan een andere opvoeder. Ga samen op zoek naar wat wel of niet werkt voor hem of haar. Het gezin waar je komt, zal je hartelijk ontvangen. Interesse? Mail dan eens naar kids@r-newt.nl.

Woongroep voor dementerenden
Thebe heeft een kleinschalige woonvoorziening voor mensen met dementie die een beschermde woonomgeving nodig hebben. Vrijwilligers zetten hier hun talenten in voor de bewoners. Hun werk is zeer divers: koken, klussen of tuinieren. Er is dus van alles mogelijk. Lijkt het jou ook leuk om hier aan de slag te gaan? Silvia Scholten vertelt je graag meer: 06 817 22 839.

Vrijwilliger bij Kunst en Kracht
Sportvereniging Kunst en Kracht heeft een divers gymnastiekaanbod voor alle leeftijden. Als vrijwilliger heb je er leuke contacten met de sporters en de andere vrijwilligers. Samen zorgen jullie voor een schone en veilige sportomgeving. Word ook onderdeel van dit leuke team: ledenadministratie@kunstenkrachttilburg.nl.

Vacaturebank vrijwilligerswerk
Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Geef jij de voorkeur aan persoonlijk contact? Loop dan gerust eens binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen. Of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Kees-Luc Simons