Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 19 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Kinderen die in het ziekenhuis liggen en de pijn, het verdriet en het gemis van thuis even willen vergeten, zoeken jou: de vrolijke, muzikale Studiobegeleider Muziekids. Door middel van muziek ga je contact maken met de kinderen. Deel jij jouw muzikaal talent met de kids in het ETZ ziekenhuis? Neem dan contact op via vrijwilligerswerk@etz.nl.

Als SchuldenVrijmaatje bij Stichting Vonk bemoedig en ondersteun je mensen die in de schulden zitten. Je zoekt oplossingen, neemt de post door, helpt met budgetteren en je biedt een luisterend oor, tot iemand weer zelfstandig de administratie kan doen. Interesse? Mail dan Marja Bols: m.wittenbols@stichtingdevonk.nl.

Kleine en grote bezoekers maken bij Kinderboerderij ’t Valleike kennis met alledaagse en niet alledaagse dieren, en kunnen deelnemen aan leuke en leerzame activiteiten. Vrijwilligers zijn nodig op allerlei gebieden. Dus heb jij een passie voor dieren en natuur, neem dan gauw contact op per mail: kinderboerderij@valleike.nl.

Op www.vrijwilligerstilburg.nl staan nóg meer leuke vrijwilligersvacatures! Heb je liever persoonlijk contact? Dat kan ook! Loop gerust eens binnen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in jouw wijk. Je bent van harte welkom. Kijk voor openingstijden of adressen op de website, of bel het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg