Vacatures ContourdeTwern | week 16 2019

Stadstuinderij Piushaven

De Stadstuinderij Piushaven is een collectieve tuin met groenten, kruiden, bloemen en dieren. Een voedselparadijs waar het dus goed toeven is voor plant, dier en mens. Wil jij (leren) tuinieren, groenten verkopen, dieren verzorgen of activiteiten organiseren? Kom dan eens langs of bel met Karin Moers: 06 307 59 572.

Beheerder van een jutloket

Heb jij een passie voor kleding? En help je mensen graag bij het uitzoeken van kleding en accessoires? Dan is het beheer van een jutloket jou op het lijf geschreven. Jij maakt makkelijk contact en bent zelfstandig en eerlijk. Herken jij je in deze beschrijving? Dan komt Joy’s van Lieshout graag met jou in contact: 06 420 17 604.

Leider workshops bij Rode Kruis

Als workshopleider informeer je een groep deelnemers over het belang van een goede voorbereiding op noodsituaties. Heb jij affiniteit met veiligheid en preventie en weet je anderen te inspireren? Dan is Rode Kruis op zoek naar jou! Enthousiast geworden? Mail naar secretariaat.districtmwb@rodekruis.nl.

Vacaturebank vrijwilligerswerk

Voor meer informatie over deze en vele andere vacatures kijk je op www.vrijwilligerstilburg.nl. Geef je de voorkeur aan persoonlijk contact? Loop dan gerust eens binnen bij het Vrijwilligerspunt in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Kees-Luc Simons