Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 15 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Mensen met een beperkt inkomen een gezond en lekker diner bieden, tegen zeer gereduceerde prijs. Spreekt dit concept van Resto-013 je aan en doe je graag vrijwilligerswerk in de keuken, de bediening, op kantoor of als eet-maatje? Dan zoekt Resto-013 jou! Voor meer informatie kun je gerust contact opnemen door een mail te sturen: w.cameron@restovanharte.nl.

Vind jij een veilige en leefbare wijk belangrijk en wil je daar graag actief aan bijdragen? Meld je dan aan als buurtpreventievrijwilliger! Ook als je maar beperkt beschikbaar bent, ben je van harte welkom om aan te sluiten. Kom in actie en meld je aan via een mail naar buurtpreventie@tilburg.nl.

ContourdeTwern zoekt ervaren chauffeurs voor het verrichten van transportdiensten van en naar verschillende eigen vestigingen. Het transport bestaat onder meer uit het bezorgen van post- en kantoorbenodigdheden en het afleveren en/of ophalen van materiaal. Je maakt gebruik van een bedrijfsbus. Interesse? Mail dan naar transportploeg@contourdetwern.nl.

Op www.vrijwilligerstilburg.nl staan nóg meer leuke vrijwilligersvacatures! Heb je liever persoonlijk contact? Loop dan eens binnen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg