Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vacatures ContourdeTwern | week 13 2018

Regelmatig heeft ContourdeTwern vacatures voor uiteenlopende vrijwilligersfuncties. Bekijk hier het overzicht van deze week.

Training ‘vrijwilliger in beweging’: Ben je vrijwilliger, toe aan een nieuwe stap in het vrijwilligerswerk maar weet je niet goed wat je wilt? Meld je dan aan voor de training ‘Vrijwilliger in Beweging’. Voor meer informatie kun je kijken op www.vrijwilligerstilburg.nl of meld je direct aan via receptiekoningshaven@contourdetwern.nl.

Vrijwilliger ReShare Store: Ben je er klaar voor om je passie voor mode en mensen in te gaan zetten bij de Leger des Heils ReShare Store? De ReShare Store is een tweedehands kledingwinkel Tilburg, voor mensen met een smalle beurs. Steek je graag je handen uit de mouwen? Neem dan contact op met Bea de Kruijf (bea.de.kruijf@legerdesheils.nl) om je aan te melden!

Vrijwilliger Voedselbank: De Voedselbank helpt de mensen die onder de armoedegrens leven, door ze van voedselpakketten te voorzien. Het milieu wordt hiermee minder belast en voedseloverschotten teruggedrongen. De Voedselbank kan dit alleen met hulp van vrijwilligers. Help jij mee het buitenterrein, magazijn en de koeling schoon te houden? Reageren kan via info@tilburgsevoedselbank.nl.

Vacaturebank vrijwilligerswerk: Op www.vrijwilligerstilburg.nl staan nóg meer leuke vrijwilligersvacatures! Heb je liever persoonlijk contact? Loop dan eens binnen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in jouw wijk. Kijk op de website voor openingstijden en adressen, of bel naar het AdviesPunt: 013 549 86 46.

Omroep Tilburg