Vacatures ContourdeTwern | week 11 2018

Vrijwilligers maken de wereld een beetje mooier, socialer en gezelliger. Maak ook het verschil en kom naar de gratis vrijwilligersmarkt op 22 maart tussen 15.00 en 19.00 uur. De locatie is Avans Hogeschool (groene gebouw) aan de Prof. Cobbenhagenlaan 13 te Tilburg. Check www.vrijwilligerstilburg.nl voor een overzicht van de deelnemende organisaties, en meld je aan! Als dank voor je komst ontvang je een klein cadeautje. Ben jij erbij?

Altijd al eens mee willen helpen bij een groot evenement? Nu kan het! Word vrijwilliger bij Hap Stap Festival Tilburg, en help mee met de op- en afbouw en/of tijdens het evenement zelf. Hap Stap vindt plaats van 18 t/m 21 mei in de tuin bij Interpolis. Werk je graag in een team en weet je van aanpakken? Meld je dan aan via info@hapstap.nl.

Maak jij ook graag een wandelingetje in de tuin of naar de bakker? Niet voor iedereen is dit vanzelfsprekend. Bij ’t Heem in Udenhout zijn ze op zoek naar vrijwilligers die bewoners met dementie willen begeleiden tijdens deze kleine uitstapjes. Interesse? Neem gerust contact op met Marleen van Gils via mweijters@t-heem.nl.

In de Vacaturebank vrijwilligerswerk op www.vrijwilligerstilburg.nl staan nóg meer leuke vrijwilligersvacatures. Liever persoonlijk contact? Loop dan gerust eens binnen bij het Steunpunt Vrijwilligerswerk in jouw wijk!

Omroep Tilburg