Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Een gezellige tuinavond met winterse lekkernijen en muziek

Tilburg – StadsTuinderij Piushaven is een collectieve tuin aan de Havendijk waar ruim vijftig vrijwilligers en een aantal dagbesteders onder professionele begeleiding groenten, bloemen en kruiden telen en verkopen. Daarnaast wonen er ook bijen, varkens en kippen. De tuin is een project van stichting Het Werkt waar mensen van verschillende komaf elkaar inspireren, zich in een natuurlijke omgeving kunnen ontwikkelen en samen waardevolle activiteiten ondernemen. Tussen kerst en nieuw gaat de tuin twee weken dicht. Maar eerst… Kerst vieren in de StadsTuin!

Een gezellige Kerstavond met vuurkorven, winterse hapjes -waaronder huisgemaakte worstenbroodjes van bakker Pim met worst van scharrelvarkens uit de tuin-, drankjes én muziek van de Onze-Lieve Vrouwen-kapel en duo Koek en Trommel.

De kapel speelt sfeervolle kerstmuziek. Koek & Trommel (Henk Koekkoek en Beewee Nederkoorn) spelen zelfgeschreven Nederlandstalige liedjes.

Bij slecht weer zijn deze festiviteiten in de verwarmde en sfeervol aangeklede kas. Kom langs en eet, klets en zing lekker mee!

StadsTuinderij | vr 14 dec | 19.00 – 22.00u | www.stadstuinderijpiushaven.nl

Omroep Tilburg