Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Buurtfeest Kinder Vakantie Werk Loven-Besterd

Tilburg – Zondag 12 augustus opent Kinder Vakantie Werk Loven-Besterd haar activiteiten zoals gebruikelijk met een gezellig buurtfeest. Vanaf 13.00 uur staat het Sint Willebrordplein vol met activiteiten voor kinderen, een terras en eetgelegenheid en komen er diverse artiesten.

Er is een grote loterij met mooie hoofdprijzen dankzij enkele sponsors van Kinder Vakantie Werk. Om 14.00 uur is de officiële opening van de KVW-week in het thema “Spoorwegen”, die tot en met vrijdag duurt.

Na de opening maken de kinderen kort kennis met hun leiding en de andere kinderen in hun groep. De muzikale omlijsting wordt verzorgd door DJ Eddy Rossa, het jonge zangtalent Tiamo Koster en net als vorig jaar komt ook clown Howie op bezoek. Gedurende de hele dag kunnen kinderen lekker spelen op luchtkussens, is er de mogelijkheid om te worden geschminkt en zijn er diverse spellen. Voor de ouders is er een bar en kunnen lekkere snacks worden gekocht. Ook kunnen er mooie prijzen worden gewonnen bij een loterij en dit jaar is er een speciale KinderBINGO met mooie prijzen.

Na de prijsuitreiking van de loterij om circa 16.45 uur eindigt het buurtfeest om 17.00 uur.

De opbrengst van het buurtfeest komt volledig ten goede aan de sport- en spelactiviteiten van KVW Loven-Besterd. Dit jaar doen er 180 kinderen mee, die door meer dan 40 vrijwilligers worden begeleid.

Omroep Tilburg