Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Dwalerij in vakantiestemming op zondag 25 augustus

Wat moesten we lang wachten! Maar het is gelukkig bijna weer zover. Op 25 augustus is de allerleukste vermakelijke straatmarkt van Tilburg er weer!

De Dwalerij is terug van vakantie en nog steeds in vakantiestemming! Waan je weer even in het land van je vakantie; beleef ook opnieuw de fijne sfeer in die mooie straten waar – hee wat toevallig – net een heel gezellig marktje was begonnen. Waar ze van die maar al te leuke spulletjes verkochten en waar die gezellige terrasjes waren.

Er staan weer leuke kraampjes met kunst, kitsch, en vintage. Met producten uit de streek, met de hand gemaakte sieraden, bijzondere woonaccessoires, kleding en ambachtelijk design. En natuurlijk is er bij de winkels ook van allerlei leuks te zien en te doen. Kom dus allemaal lekker slenteren en dwalen. Beetje proeven, beetje hangen. Hier een beetje snuffelen en daar wat kijken. Koop wat leuks voor jezelf of voor een ander. Ga lekker even zitten bij een van de vele terrasjes, en doe een ouderwets spelletje mee op straat. Of sta even stil bij een van de muzikale optredens of straattheater. Oogjes dicht en je hebt dat gevoel van je vakantie zo weer te pakken!

En wist je dat het tijdens de komende Dwalerij ook Redhead Days 2019 is? Voor de eerste keer kleurt Tilburg rood en zijn er duizenden roodharige bezoekers uit de hele wereld in de stad! Extra leuk dus! Ook als je bruin, zwart, paarswit of groen haar hebt.

Op zondag 25 augustus is de Dwalerij van 10.00 tot 15.00 uur in twee van de mooiste straten van Tilburg, de Noordstraat en de Nieuwlandstraat. Tot daar!

Voor meer info kijk je op de site van de Dwalerij of op hun pagina op Facebook.

Kees-Luc Simons