Man (20) bedreigd met hamer, politie zoekt getuigen

De Ringbaan-Noord in TIlburg | Foto: Gijs Franken / Omroep Tilburg

Een 20-jarige Tilburger werd maandagnacht slachtoffer van een beroving. Dit gebeurde in de buurt van de Ringbaan-Noord. Hij werd gedwongen zijn telefoon en horloge af te geven. De politie heeft een onderzoek gestart naar drie daders.

De beroving vond plaats rond 23.50 uur, toen het slachtoffer vanuit de sportschool naar zijn auto liep. Nadat hij in eerste instantie werd aangesproken door een man, kwam er een tweede bij staan. Het slachtoffer werd gedwongen mee te lopen naar een steeg, waar er nog een derde verdachte met een hamer in zijn handen, bij kwam staan. Het slachtoffer moest zijn waardevolle spullen aan de mannen afgeven, mocht hij geen letsel willen oplopen. De drie renden uiteindelijk weg met zijn horloge en telefoon, de Ringbaan- Noord over.

Getuigen

De politie zoekt getuigen van de beroving. De verdachten van ongeveer twintig zouden een lengte van rond de 1.80 en een getinte huidskleur hebben. Allemaal droegen ze zwarte kleding en zwarte schoenen. Twee van hen hadden een zwart skimasker op en de ander een capuchon.

Mocht u getuige zijn geweest van de beroving of heeft u andere informatie rondom de daders, dan kunt u bellen met 0900 8844. Ook kan je de politie WhatsAppen met het nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via Meld Misdaad Anoniem (0800 – 7000).

Luna Kaleas