Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Flepsteppers: feestgedruis in Theaters Tilburg

Tilburg – Binnenkort barst het feestgedruis los tijdens het carnavalsfeest van de Flepsteppers in Theaters Tilburg. Op vrijdagmiddag 9 februari aanstaande luiden de Flepsteppers Carnaval 2018 in met het Seniorenfist.

Na het Seniorenfist volgt Et Tulpefist, Kouwvoetenfist en het Kènderfist. Heel veel fist in Theaters Tilburg!
Op vrijdag gaan de vuutjes van de vloer in de studio tijdens het Seniorenfist. Dit jaar zijn te gast Ronnie Tober, Tonprater Christel van Dungen, Blaaskapel de Frutbloaze en heul veul anderen.

Zaterdag tijdens Et Tulpefist kun je tot diep in de nacht genieten van spetterende showbands en de beste artiesten, onder het genot van een goed glas bier in een fantastische carnavalssfeer.

Op het programma staan optredens van o.a. coverband Session, Tony Terrific en Marc van Alphen. Samen met de Flepsteppers wordt Et Tulpefist gevierd, zoals carnaval bedoeld is.

Na d’n Opstoet op zondag in het centrum van Tilburg kan iedereen zich gratis warm hossen bij Theaters Tilburg in de studio. Op dinsdag is het vanaf 14:00 uur tijd voor het Kènderfist. Een middag vol muziek, de Kènderdisco van Peer de Graaf en diverse acts.

Voor de jonge carnavalsvierders is er ook een kinderspelletjesparadijs: een speciale, glas- en rookvrije ruimte met verschillende springkussens, een workshop hiphop, professionele schmink, popcorn en suikerspinnen.

Voor meer informatie: www.theaterstilburg.nl

Omroep Tilburg