Thomas Verbogt deelt kennis in schrijfcollege

Tilburg – Bibliotheek Midden-Brabant presenteert in de Kennismakerij de reeks ‘Kenniskans’. Dit in samenwerking met bedrijven en met Fontys Hogeschool voor de Journalistiek, en met als doel kennis te delen met inwoners van Tilburg.

Op dinsdag 6 februari 2018 wordt het eerste schrijfcollege gegeven door Thomas Verbogt. Hij schrijft romans, columns, verhalen en toneelteksten. Zijn schrijfstijl is alom bekend door de lichte toon, filmische vertelstijl en humor. ‘Als de winter voorbij is’ en ‘Hoe alles moest beginnen’ heeft hij onder andere op zijn naam staan.

Tijdens het college vertelt Thomas Verbogt hoe ideeën tot stand komen, over het schrijfproces en geeft hij schrijftips. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om vragen te stellen.

Dit is de eerste in een reeks van drie schrijfcolleges. Deze schrijflessen zijn gratis toegankelijk voor alle geïnteresseerden.

Schrijfcollege 2: 27 februari door Leon Verdonschot. Schrijfcollege 3: 26 april door Lucas de Waard.

Aanmelden: LilySpaan@bibliotheekmb.nl onder vermelding van ”Kenniskans Schrijfles” + naam van de schrijver. Meld je voor vrijdag 2 februari aan voor het schrijfcollege van Thomas Verbogt.

Omroep Tilburg