Fietsenstalling bij de Concertzaal twee weken dicht

Fietsenstalling concertzaal

De fietsenstalling bij de Concertzaal aan de Schouwburgring gaat twee weken lang dicht. Dit is het gevolg van de werkzaamheden aan het Stadsforum.

De fietsenstalling bij de Concertzaal zal van maandag 8 april tot en met zondag 21 april gesloten zijn. De stalling bij de Katterug heeft daardoor aangepaste openingstijden. Die is elke dag van zeven uur ’s ochtends tot een uur ’s nachts geopend, behalve op zondag 21 april, dan opent de fietsenstalling om 10 uur.

De weg wordt onder andere opnieuw ingericht. Ook zijn er werkzaamheden aan het riool, de kabels en de leidingen. Daarnaast zullen de groeiplaatsen van de bomen verbeterd worden en wordt er een ondergrondse ruimte gemaakt voor het opvangen van water.

Als je op de op de hoogte wil blijven van de werkzaamheden via de BouwApp. In de app moet je dan het project “Herinrichting Stadsforum Tilburg – Fase 2” opzoeken. Zo kan je het project volgen en ben je op de hoogte van de werkzaamheden. Zo weet je bijvoorbeeld wanneer er weer iets afgesloten is, zoals nu het geval is bij de fietsenstalling bij de Concertzaal.

LEES OOK:
Met opening Willemsplein is de eerste fase van ontwikkeling Stadsforum afgerond

Isa Hamerlinck