Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

ETZ zoekt servicegerichte gastvrouwen en -heren

Tilburg – In het ETZ (Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis) zijn veel vrijwilligers actief. Het ziekenhuis zoekt meerdere enthousiaste gastvrouwen en -heren voor versterking van het huidige team. De nieuwe vrijwilligers dragen bij aan een gastvrije ontvangst van patiënten en bezoekers in de centrale hal van het ETZ.

De gastvrouwen en -heren begroeten patiënten en hun naasten bij binnenkomst. De vrijwilligers wijzen ze de weg en bieden assistentie bij de aanmeldzuilen. Als het nodig is zorgen ze voor een rolstoel en begeleiden ze de patiënten naar de betreffende afdelingen. Dit alles om het ziekenhuisbezoek zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.

Het ziekenhuis verwacht van de kandidaten dat ze representatief zijn, gemakkelijk contact maken en over goede sociale vaardigheden beschikken. Uiteraard is ook een positieve en servicegerichte houding gewenst. De nieuwe gastvrouwen en -heren worden – in overleg – ingezet op de drie locaties van het ziekenhuis: ETZ Elisabeth, ETZ TweeSteden en ETZ Waalwijk.

Belangstellenden kunnen contact opnemen met coördinator vrijwilligerswerk Rosarie Orbons, via 06-82 72 08 01 of vrijwilligerswerk@etz.nl.

Omroep Tilburg