UPDATE: Onderzoek naar dodelijke steekpartij in Tilburg, gewonde verdachte vrijgelaten

De neergelegde bloemen voor het 41-jarige slachtoffer.
De neergelegde bloemen voor het 41-jarige slachtoffer. (Bron: Toby de Kort)

De vrouw die als verdachte werd aangehouden bij het steekincident afgelopen weekend is weer vrijgelaten, meldt de politie. Ze is nog wel verdachte van de zaak maar ze hoeft niet meer vast te zitten voor het onderzoek.

Er wordt nog volop onderzoek gedaan naar de dodelijke steekpartij van afgelopen weekend. Een politiewoordvoerder kan nog niet zeggen wat er precies gebeurd is. Ter nagedachtenis van het steekincident hebben mensen bloemen en kaarsen voor het huis in de Zuid-Oosterstraat neergelegd.

De woordvoerder kon wel vertellen dat het huis maandag is onderzocht. De politie is nu ook bezig met het spreken van getuigen, hoewel het nog onbekend is hoeveel mensen het steekincident hebben gezien.

De straat waar het incident plaatsvond, is maandag in ieder geval nog afgezet en er staan nu een vrachtwagen en een busje van forensische opsporing. Mensen in een wit pak met handschoenen, schoenbescherming, mondkapjes en haarnetjes onderzochten de woning. Er is tape geplakt op de deur van de woning, zodat er niemand onbevoegd binnenwandelt.

Steekincident

Het ging in de nacht van zaterdag op zondag vreselijk mis aan de Zuid-Oosterstraat. Een man en vrouw waren betrokken bij een steekincident, waarbij de man uiteindelijk zelfs overleed. De vrouw is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en wordt vooralsnog als verdachte gezien.

LEES OOK:
Tilburger (41) overleden na steekpartij Zuid-Oosterstraat, vrouw aangehouden

Isa Hamerlinck