Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Bibliotheek Midden-Brabant organiseert online Walk&Talk: ‘solliciteren in coronatijd’

Hoe verandert corona je zoektocht naar werk? Wat moet je nu anders doen? Welke kansen kun je ontdekken en hoe doe je dat dan? Debbie Heijne gaat samen met mensen die werk zoeken in de bieb aan de slag met al deze vragen tijdens Walk&Talk.
Debbie Heijne van De Levende Sollicitatiegids | foto: Bibliotheek Midden-Brabant

TILBURG – Op zoek naar (ander) werk? Solliciteren in tijden van corona loopt net iets anders dan voorheen. Daar kunnen sommigen wel wat hulp bij gebruiken. Daarom presenteert de Bibliotheek Midden-Brabant een online Walk&Talk op 4 juni. Tijdens deze bijeenkomst krijgen mensen die werk zoeken allerlei tips van iemand met kennis van zaken om ook in deze tijden met succes te solliciteren.

Op donderdag 4 juni presenteert de Bibliotheek Midden-Brabant dit keer van 10.00 tot 11.30 uur een online Walk&Talk, nu elkaar in groepsverband ontmoeten in het echt amper mogelijk is. Het thema is: solliciteren in coronatijd.

Aan de slag met een deskundige  

Hoe verandert corona je zoektocht naar werk? Wat moet je nu anders doen? Welke kansen kun je ontdekken en hoe doe je dat dan? Debbie Heijne gaat samen met mensen die werk zoeken aan de slag met al deze vragen tijdens de bijeenkomst. Met haar ‘positieve en praktische aanpak’ heeft Debbie volgens de bieb verfrissende ideeën om kansen te ontdekken in een arbeidsmarkt die nu snel aan het veranderen is.

Ontmoeten en ervaringen delen

Walk&Talk is als het ware dé koffiepauze voor mensen van hier in de regio die werk zoeken. Met deze bijeenkomsten biedt de Bibliotheek Midden-Brabant ze dan ook de kans om op een héél laagdrempelige manier andere mensen die werk zoeken te ontmoeten. En ook om te netwerken en om kennis en ervaringen op te doen én te delen.

Aanmelden?

Mensen die interesse hebben zijn online van harte welkom op 4 juni van 10.00 tot 11.30 uur. Ze kunnen zich van tevoren via de mail aanmelden. Na aanmelding krijgt de deelnemer een bevestiging en verdere uitleg. Deelname is gratis. Op de site van de bieb staat meer over Walk&Talk.

Kees-Luc Simons