Faalcast #4 – Ad Vingerhoets

De 4e aflevering van de Faalcast staat in het teken van het campusleven. Zo deelt ‘huilprofessor’ Ad Vingerhoets van Tilburg University zijn grootste misser als wetenschapper. Verder bespreken we een online lesblunder en hoor je wat je beter niet kunt doen als je een paper digitaal inlevert. 

Faalcast #4 – Ad Vingerhoets
Faalcast #4 – Ad Vingerhoets
/

In de digitale biechtstoel vertelt Tilburg University-alumnus Lars König openhartig hoe hij zich tijdens zijn studentenuitwisseling per ongeluk bij een Zuid-Koreaanse sekte aansloot.

De Faalcast is een podcast van BANK15, de Bibliotheek LocHal en Omroep Tilburg rondom eerlijke verhalen van carrièreblunders, bad practices en andere professionele misstappen. Waarom alleen successen delen? Als je van fouten minstens net zoveel kunt leren én er vaak ook nog om kunt lachen.

De gasten worden in elk geval gevierd en hun verhalen in het zonnetje gezet. Want… wie geen fouten maakt, maakt meestal niets!

Vind je dit een leuke podcast? Klink dan op ‘subscribe’ en krijg een seintje wanneer de volgende aflevering van de Faalcast is verschenen.

Omroep Tilburg