Zakkenroller probeert vanuit auto toe te slaan op Korvelseweg

Tilburg – Een 21-jarige man uit Poppel is zaterdagavond 29 december rond 22.35 uur op de Korvelseweg bijna het slachtoffer geworden van een zakkenroller die hem belaagde vanuit een auto. De politie heeft nog tevergeefs naar die auto uitgekeken.

Het slachtoffer fietste samen met zijn vriendin over de Korvelseweg. Hij zag dat ter hoogte van de Paterstraat een auto naast hem kwam rijden. Hij voelde dat een van de inzittenden vanuit dat voertuig aan zijn jas trok. Hij zag dat een getinte jongen vanaf de achterbank een arm door het open raam stak en probeerde die in zijn jaszak te steken. Het lukte de aangever om de hand weg te slaan. Hij zag dat de dader een donkere jas met capuchon aan had. Voorin de auto zaten nog twee personen. Hierna verhoogde de bestuurder zijn snelheid en reed weg in de richting van het Korvelplein en de Ringbaan-Zuid. Het zou gaan om een grijze Daewoo, type Matiz. Er is niets buitgemaakt, in de jaszak zaten oortelefoontjes.

Heeft u tips over deze straatroof, bel de politie via 0900-8844 of neem contact op met Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Omroep Tilburg