Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Drie arrestaties na mishandeling in bar uitgaanscentrum

Tilburg – Drie Tilburgse jongens (16, 17 en 17 jaar) zijn in de nacht van vrijdag 28 op zaterdag 29 december rond 3.00 uur op de Heuvelring door de politie aangehouden ter zake openlijke geweldpleging. Het drietal zou in een horecazaak een 20-jarige man uit Berkel-Enschot hebben mishandeld. Het slachtoffer liep onder meer een bloedneus op.

Agenten belast met het toezicht in het uitgaanscentrum zagen een portier van een horecazaak achter drie jongens aanrennen. Hij vertelde de dienders dat het trio een klant had mishandeld. De drie minderjarige verdachten werden achterhaald en aangehouden. Er zijn twee verklaringen van getuigen en een korte aangifte opgenomen omdat het slachtoffer naar het ziekenhuis ging voor behandeling.

Het slachtoffer vertelde dat hij met zijn broer in een bar stond. Ze kregen een woordenwisseling met drie jongens die tegen hen aan stootten. Ze riepen tegen hem dat hij door moest lopen, daarna sloegen zij hem ineens. Hij liep daarbij een flinke bloedneus op. De recherche stelt een nader onderzoek in naar het incident.

Omroep Tilburg