Wie van de drie finalisten wint de Junior BOV-Trofee 2018?

Tilburg – Na de finalisten voor de jaarlijkse uitreiking van de BOV-Trofee zijn begin oktober ook de finalisten voor de Junior BOV-Trofee bekendgemaakt. Binnen het thema Making the Difference zijn er drie talentvolle startende ondernemers genomineerd die zich met hun bedrijf onderscheiden in hun branche.

De drie ondernemers die nu nog kans maken om op donderdag 29 november in het nieuwe gebouw CUBE van Tilburg University de talent-award in ontvangst te nemen, zijn: Bag Boys, Cheaque, en Hostel Roots.

De winnaar van de Junior BOV-Trofee 2018 wordt die dag voor de uitreiking van de BOV-Trofee 2018 bekendgemaakt. Eerst mogen de finalisten zich via een videopitch presenteren via de sociale kanalen van de organisatie. De pitch dient als voedingsbodem voor de uiteindelijke beslissing wie de Junior BOV-Trofee wint. In dat besluit krijgt ook de vakjury een belangrijke rol.

Al enkele jaren wordt tijdens de uitreiking van de BOV-Trofee door de Junior Kamer Hart van Brabant ook aandacht besteed aan de startende ondernemer in Midden-Brabant. Het thema van de Junior BOV-Trofee is dit jaar gelijk aan dat van de BOV-Trofee zelf: Making the Difference. De Junior BOV-Trofee biedt een platform aan jonge, beginnende ondernemers die met hun talent de markt bestormen. Deelname aan de Junior BOV-Trofee zal voor de jonge, beginnende ondernemer veel publiciteit en bekendheid opleveren. Verder staat er voor de winnaar een mooi prijzenpakket klaar, samengesteld door sponsoren.

Omroep Tilburg