Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Wederopstanding Dolfijn Bowling aan de Ringbaan-Oost

TILBURG – Op 25 maart vorig jaar ging bowlingcentrum Dolfijn aan de Ringbaan-Oost in vlammen op. Nu bijna een jaar later wordt er gestart met de wederopbouw van het complex. Het zal van alle gemakken worden voorzien.

In een nieuwsuitzending van Omroep Tilburg werd al bekendgemaakt dat Dolfijn Bowling terug zal keren, maar toen was nog niet zeker of dit op dezelfde locatie zal zijn. Eigenaar van Dolfijn Bowling, Thomas Dol, had namelijk ook zijn oog laten vallen op een andere locatie, die hij nog altijd niet bekend heeft gemaakt.

Op 3 februari werd de omslagfoto op de Facebookpagina van Dolfijn Bowling aangepast waarop een concepttekening te zien is van een nieuw pand aan de Ringbaan-Oost. Gelijk stroomden de reacties binnen onder het bericht. Mensen zijn lovend. Het pand zou worden voorzien van een ondergrondse parkeergarage en ook zal er een lift aanwezig zijn.

Maandag 6 februari zal er gestart worden met voorbereidingswerkzaamheden. Wanneer de bouw daadwerkelijk start is nog niet bekendgemaakt.

[mh_media type=youtube]

Omroep Tilburg