Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Vrouw wordt geschept en klapt met gezicht op de voorruit, auto rijdt door

Naar aanleiding van een tip kwam de politie een gestolen voertuig op het spoor. Drie verdachten zijn aangehouden voor diefstal.
(foto: Politie).

Een 47-jarige vrouw is vorige week maandag in haar woonplaats Tilburg aangereden door een auto, die vervolgens doorreed. Dat gebeurde toen ze op de Jan Heijnsstraat wilde oversteken. De vrouw hield een zware hersenschudding en meerdere kneuzingen over aan de klap. De politie maakte dat deze woensdag bekend.

Op het moment van de botsing stond het verkeerslicht voor haar op groen. De grijze auto, die van links vanaf de rotonde kwam, schepte haar. De vrouw zou met haar gezicht op de voorruit van de auto zijn geklapt, die ze naar eigen zeggen ook hoorde barsten. Vervolgens belandde ze op de grond. De auto reed door, schrijft Omroep Brabant.

In eerste instantie dacht de vrouw dat het meeviel, waardoor ze niet meteen de politie belde. Later is ze alsnog naar de huisarts gegaan, die direct een ambulance belde. Daar bleek dat ze een hersenschudding en diverse kneuzingen had.

De politie bekijkt nu of er camerabeelden zijn en ze doet buurtonderzoek. Zo zou de grijze auto op moeten vallen door de schade aan de ruit.

Omroep Brabant