Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Drie gewonden bij ongeluk A65, Tilburger aanhouden

(Foto: Toby de Kort/SQ Vision).

De politie heeft dinsdagavond een 32-jarige Tilburger aangehouden na een ongeluk bij de A65. Hij was betrokken bij een aanrijding tussen twee auto’s. Daarbij raakten een man en twee vrouwen gewond. Hij had volgens de politie vermoedelijk teveel gedronken.

Dinsdagavond rukten hulpdiensten massaal uit na een ongeluk op de A65. Twee auto’s botsten tegen elkaar. Er ontstond een flinke ravage, volgens een 112- correspondent. Een bestuurder is door de politie aangehouden.

Het ongeluk gebeurde rond 22.00 uur op de A65 richting Berkel-Enschot. De weg was verspreid met flinke brokstukken en tientallen auto’s op de snelweg konden die brokstukken maar net vermijden.

Traumahelikopter op snelweg
Vijf ambulances, meerdere politiewagens en de brandweer kwamen op het ongeluk af. Een traumahelikopter kon op de snelweg landen. Vier personen raakten gewond, waarvan er twee naar het ziekenhuis moesten.

Eén van de bestuurders is door de politie ter plaatse aangehouden, in het belang van het onderzoek kon de politie vanavond nog niet vertellen waarom. De snelweg was nog uren dicht vanwege politie onderzoek.

Edita Saakian