Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Verwarde man dreigt met schep en rijdt fietser bewusteloos

Een verwarde man heeft de hulpdiensten donderdag behoorlijk bezig gehouden. Zo heeft de 23-jarige Tilburger een 61-jarige voetganger bedreigd met een schep in de Professor Lorentzstraat, waarna hij zijn eigen auto vernielde. Vervolgens reed hij weg en veroorzaakte op de Professor Cobbenhagenlaan een aanrijding met een 15-jarige fietser. De fietser kwam ten val en raakte…

Een verwarde man heeft de hulpdiensten donderdag behoorlijk bezig gehouden. Zo heeft de 23-jarige Tilburger een 61-jarige voetganger bedreigd met een schep in de Professor Lorentzstraat, waarna hij zijn eigen auto vernielde. Vervolgens reed hij weg en veroorzaakte op de Professor Cobbenhagenlaan een aanrijding met een 15-jarige fietser.

De fietser kwam ten val en raakte bewusteloos. De man stopte echter niet en reed door met zijn auto. Omstanders konden het kenteken noteren, waarna de verdachte bij zijn oma thuis kon worden aangehouden. Bij de aanhouding verzette de Tilburger zich hevig. Het zou gaan om een bekende van de politie.

De aangereden fietser is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Omroep Tilburg