Veerle Sleegers organiseert inzamelingsactie voor Calais

Tilburg – Veerle Sleegers reist weer af richting Calais om dakloze vluchtelingen te ondersteunen en te voorzien van de hoognodige goederen en levensmiddelen.

Ze vertrekt eind deze maand. Tot die tijd is het mogelijk om spullen af te geven bij kringloopbedrijf Portagora aan het Koningsplein in Tilburg.

Warme (mannen)kleding, jassen, boots of snowboots, tenten, zeilen, slaapzakken, slaapmatten, luchtbedden, houdbaar eten, groente en fruit, koffie, thee, melk, suiker zijn de belangrijkste goederen die nodig zijn.

Uiteraard zijn andere goederen en levensmiddelen ook van harte welkom. Vooral nu is de hulp extra hard nodig, gezien de weersomstandigheden in het gebied extreem koud zijn en de autoriteiten geen opvang bieden aan de dakloze vluchtelingen.

Men zorgt dat alle spullen op de juiste plek terecht komen en uiteraard wordt hiervan een verslag gemaakt. Via deze link kan men een uitgebreid verslag/artikel vinden omtrent de problematiek en de omstandigheden van de vluchtelingen in Calais. Meer informatie: www.oneworld.nl

Omroep Tilburg