Twee verkeersongelukken op Ringbaan Zuid in één nacht

Afgelopen nacht vonden er maar liefst twee auto-ongelukken plaats op de Ringbaan Zuid in Tilburg. Het ene ongeluk vond plaats nabij het Koning Willem II Stadion. Een automobilist raakte om nog onbekende reden op de verkeerde weghelft en kwam daar tegen een hekwerk terecht. De 17-jarige vrouwelijke bijrijder raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar…

Afgelopen nacht vonden er maar liefst twee auto-ongelukken plaats op de Ringbaan Zuid in Tilburg. Het ene ongeluk vond plaats nabij het Koning Willem II Stadion. Een automobilist raakte om nog onbekende reden op de verkeerde weghelft en kwam daar tegen een hekwerk terecht.

De 17-jarige vrouwelijke bijrijder raakte hierbij gewond en werd overgebracht naar het ziekenhuis. Naast de auto troffen agenten ballonnen en een lachgasfles aan. De politie laat weten dat het nog niet duidelijk is of deze van de inzittenden waren.

Het andere ongeluk gebeurde in de buurt van de Broekhovenseweg. Daar knalde een 23-jarige bestuurster uit De Moer tegen een boom. Ook zij moest met haar verwondingen naar het ziekenhuis. De vrouw verklaarde in het ziekenhuis dat zij eerder op de dag lachgas had gebruikt, maar de politie kon het verband tussen het lachgasgebruik en het ongeluk niet aantonen. De 23-jarige vrouw is later in het ziekenhuis aan haar verwondingen overleden.

Omroep Tilburg