Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Twee daders gezocht na beschieten van woning Berkel-Enschot

Een Tilburgse man is woensdag voor de tweede keer in twee dagen, na een achtervolging, aangehouden voor onder meer het rijden onder invloed van drugs en voor het rijden zonder rijbewijs.
Foto: politie

BERKEL-ENSCHOT – De politie is op zoek naar twee personen die donderdagavond rond tien uur een woning aan de Klaproosstraat in Berkel-Enschot zouden hebben beschoten.

Rond tien uur donderdagavond werd de politie gebeld door de bewoonster van het huis, met de melding dat haar woning was beschoten. Er zijn inslagen gevonden door de politie, maar deze zouden niet zijn veroorzaakt door een vuurwapen. De politie onderzoekt nog waardoor deze inslagen dan wel zijn veroorzaakt.

De politie heeft vannacht onderzoek gedaan rondom de woning. Van de daders is bekend dat zij op één scooter zijn gevlucht in de richting van de Korenbloemstraat, via de Guldenroede. Naast het buurtonderzoek dat door de recherche is uitgevoerd, wordt er ook gekeken naar camerabeelden. Ook zoekt de politie nog steeds naar mogelijke getuigen.

Lees ook:

Tijmen Moelker