Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Tonneke’s wagen rijdt nog steeds niet, hulp kan nog goed gebruikt worden

Tonneke’s rijdende winkel is een bekend verschijnsel in Tilburg. Het zal je dan ook misschien opgevallen zijn, dat je de kenmerkende SRV-wagen van Tonneke al een tijdje niet meer hebt gezien. Dat komt omdat de wagen al een tijdje stuk is. Zonder wagen kan Tonneke haar werk niet doen. En dat vindt ze niet alleen…

Tonneke’s rijdende winkel is een bekend verschijnsel in Tilburg, en het zal je dan ook misschien opgevallen zijn dat je de kenmerkende SRV-wagen van Tonneke al een tijdje niet meer hebt gezien omdat de wagen al een tijdje stuk is.

Zonder wagen kan Tonneke haar werk niet doen. En dat vindt ze niet alleen zelf erg vervelend, maar ook de klanten vinden het jammer dat ze niet meer langs kan komen. Veel van Tonneke’s klanten hebben het niet breed en vinden het fijn om hun boodschappen in haar wagen te doen.

Een tijdje geleden is er al een crowdfundingactie opgestart om een nieuwe wagen voor haar te bekostigen. Dat heeft al wat steun opgeleverd, maar helaas is het einddoel nog niet bereikt.

Omroep Tilburg