Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Goirlese burgemeester en wethouders verkopen chocolademelk en kerstkransjes voor het goede doel

Je hebt wel vaker de kans om burgemeester Mark van Stappershoef tegen te komen als je door de Gemeente Goirle loopt, maar niet vaak zul je ‘m in een kerst-outfit zien. Speciaal voor stichting Gelden vûr Helden hadden de burgemeester en zijn wethouders zich in kerstkleding gehuld en verkochten ze warme chocolademelk en kerstkransjes, om…

Je hebt wel vaker de kans om burgemeester Mark van Stappershoef tegen te komen als je door de gemeente Goirle loopt, maar niet vaak zul je ‘m in een kerst-outfit zien. Speciaal voor stichting Gelden vûr Helden hadden de burgemeester en zijn wethouders zich in kerstkleding gehuld en verkochten ze warme chocolademelk en kerstkransjes, om geld in te zamelen voor Jongerenwerk Mainframe.

Elk jaar zet de stichting zich in voor een ander goed doel in de gemeente Goirle. Dit jaar is er dus voor gekozen om het jongerenwerk in de gemeente te ondersteunen. Vooral het ondersteunen van de jeugd en het geven van voorlichting op scholen en bij verenigingen, sprak de stichting erg aan.

Omroep Tilburg