Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Tilburger betrapt op camera bij de Milieustraat in Waalwijk

Waalwijk – Een 40-jarige Tilburger is maandag 5 maart 2018 omstreeks 0:25 uur op het bedrijventerrein in Waalwijk Noord door de politie aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal van diverse goederen bij de Milieustraat.

De man kon mede dankzij een medewerker van het bedrijf dat verantwoordelijk is voor het cameratoezicht op het bedrijventerrein worden aangehouden. Die medewerker gaf aan de meldkamer door dat een man zich verdacht ophield bij de Milieustraat.

De verdachte zou enkele keren op en neer zijn gelopen met goederen in zijn handen. Agenten troffen de verdachte aan op de Weteringweg al leunend tegen een scooter. Hij had enkele tassen bij zich met daarin gedateerde geluidsapparatuur, een tablet en computeronderdelen.

Men constateerde dat in het hekwerk van de milieustraat gaten geknipt waren, precies bij het gedeelte waar nog meer apparatuur stond. Hierop werd de verdachte, een 40-jarige Tilburgse veelpleger, aangehouden ter zake diefstal. De goederen die hij bij zich had, zijn in beslag genomen.

Omroep Tilburg