Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

‘Politiek Gelul’ bij Bank15

Tilburg – Als je met zicht op de gemeenteraadsverkiezingen vragen hebt zoals ‘stemmen heeft toch geen zin?’, ‘wat voor effect heeft de politiek op mijn dagelijks leven?’, ‘waarom moet de politiek mij interesseren?’ en ‘wat kan de politiek echt voor mij betekenen?’, kom dan op 6 maart naar Bank15.

Wil je in debat, heb je argumenten of vragen? De zes grootste partijen in Tilburg zijn dinsdag 6 maart vertegenwoordigd bij Bank15.

De volksvertegenwoordigers krijgen een plek op het podium en een microfoon om antwoord te geven op jouw vraag! Voor pr-praatjes of politiek correcte antwoorden is geen ruimte, en die worden niet getolereerd. De kern is dat jij antwoord krijgt op je vraag.

Tijdens dit evenement gaat het om de echte vragen waar men mee zit, en niet over beleid en structuren. Maar juist om wat je persoonlijk raakt. Iedereen mag zijn of haar vraag stellen. Het is een avond die draait om antwoorden en discussie.

Kortom geen politiek gelul!

Aanwezig: Oscar Dusschooten van VVD Tilburg – Bas van Weegberg van GroenLinks Tilburg – Stefanie Vatta van D66 Tilburg – Bob Jansen van SP Tilburg – Hans Smolders van Lijst Smolders Tilburg – Yusuf Celik van PvdA Tilburg

Bank15, Spoorlaan 350 | di 6 maart, 20:00 – 22:00u, inloop 19:00u

Omroep Tilburg