Steven Brunswijk presenteert Stadsquiz Tilburg 2019

Cabaretier Steven Brunswijk presenteert nogmaals de Stadsquiz Tilburg. Hij is naast zijn voorstellingen in het theater bekend van programma’s op tv zoals The Big Escape, Expeditie Robinson en Het Perfecte Plaatje. De 2e editie van dit Tilburgse evenement vindt op zaterdag 2 november plaats in het Koning Willem II Stadion. De opbrengst gaat weer naar een goed doel, namelijk een Tilburgs project van de Quiet Community. Die zet zich in voor mensen die in armoede leven in Nederland. Dit jaar komen er meer doe-vragen. Daarmee mikt de organiserende Kiwanisclub Tilburg op een verdubbeling van het aantal teams.

Inschrijvingen

“Het aantal inschrijvingen is met zo’n vijfentwintig nu al gelijk aan het totaal van vorig jaar. Onze ervaring is dat de meesten zich pas in de laatste weken aanmelden. Dus wij verwachten een verdubbeling van het aantal teams!” Dat zegt Erwin Boons: “wij zijn blij dat Steven weer bereid is om de quiz te presenteren. Boons is verantwoordelijk voor de organisatie en is ook al enthousiast. Wij denken dat hij er samen met DJ Bas net als vorig jaar weer een echt feestje van zal maken. Met de bekende ongedwongen Tilburgse gezelligheid. En waar kan dat beter dan in ons eigen Willem II-stadion?!”

Steven Brunswijk presenteert een quiz met meer ‘doe-vragen’

Tijdens de quiz zullen de teams meer dan tweehonderd vragen beantwoorden in diverse rubrieken, maar meestal gerelateerd aan onze stad. Volgens Boons zullen er dit jaar meer doe-opdrachten in verwerkt zijn. En is deelname aantrekkelijker gemaakt: “Ook zakelijke teams kunnen zich inschrijven. En daarnaast zijn er diverse mogelijkheden tot sponsoring. Zo kan een bedrijf of team ook vanuit één van de skyboxen deelnemen, met hapjes en drankjes. Dat is een bijzondere manier om eens met collega’s of klanten een avond aan de slag te zijn.”

Inschrijven kan tot 26 oktober op de site van de Stadsquiz. Daar vindt u ook alle informatie over de quiz, het goede doel en de mogelijkheden om de quiz te sponsoren.

Kees-Luc Simons