Omroep Tilburg - Lokale content van wereldbelang

Spits Hornkamp schenkt met twee treffers Willem II de zege

Expositie 125 jaar Willem II / Foto: Gijs de Rooij

Jizz Hornkamp heeft met twee treffers op paaszondag Willem II de overwinning geschonken tegen VVV. Door de overwinning hebben de Tricolores weer een belangrijke stap richting de play-offs gezet, ook blijft de derde plek nu binnen handbereik. Willem II heeft nog geen wedstrijd verloren in de vierde periode.

De wedstrijd tussen de directe concurrenten kwam moeilijk op gang. Willem II was slordig en stond halverwege de eerste helft dan ook op achterstand. VVV spits Sven Braken schoot de Venlonaren op 0-1. De Tricolores toonden hun veerkracht en kwamen na tien minuten langszij.

Buitenspel
Willem II kwam goed uit de startblokken in de tweede helft. Spits Hornkamp had dan ook in de 51e minuut zijn tweede treffer in het netje liggen. Vlak hierna scoorde de spits nog een keer, maar zijn hattrick ging wegens buitenspel helaas niet door.

Aanstaande vrijdag speelt Willem II de derby tegen NAC. Helaas voor de Tricolores mogen er geen uitsupporters mee naar Breda en zullen de spelers het zonder hun 12e man moeten doen.

Fabrice Leclaire